Γιορτή παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας

Με τη λογική μπορείς να φτάσεις από το Α στο Β. Με τη φαντασία μπορείς να φτάσεις παντού είπε κάποτε ο Einstein…

Αν λοιπόν οι άνθρωποι κατόρθωναν να αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους, θα είχαμε ένα κόσμο με περισσότερο ήλιο, περισσότερα λουλούδια, καλοσυνάτα πρόσωπα, πολύχρωμα ουράνια τόξα, και λιγότερες αλυσίδες και λιγότερους φράχτες.

Αυτό ακριβώς είδαμε όσοι τυχεροί βρεθήκαμε στο Μουσείο Ιστορίας και Εκπαίδευσης στο πανέμορφο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας. Τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε λόγω της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου, επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και τεράστια επιτυχία, η ομάδα της εξαιρετικής συγγραφέως Αριάδνη Δάντε. Σε ένα κτήριο κόσμημα για την Αιτωλοακαρνανία, το μουσείο στεγάζεται στο Αγγελόκαστρο (Κοινότητα του Δήμου Αγρινίου) στο παλιό Δημοτικό σχολείο (κτίσθηκε το 1930), το οποίο έχει αναπαλαιωθεί και αναδιαμορφωθεί με σκοπό να στεγάσει τα εκπαιδευτικά εκθέματα του Μουσείου Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Η γιορτή που διοργανώθηκε για τους μικρούς μας φίλους ήταν εκπληκτική!

Τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση, τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρθηκαν, τα αναγνώσματα που μας ταξίδεψαν, αλλά το απίστευτο μεράκι που προσωπικά έβαλαν όλοι όσοι συνέβαλλαν ώστε να νιώσουμε όλοι την “Άνοιξη της παιδικής λογοτεχνίας”!

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση