Λίμνη Τριχωνίδα: ο θησαυρός της Αιτωλοακαρνανίας, μοχλός προεκλογικών ταμάτων!

Έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το ακατέργαστο διαμάντι της Αιτωλοακαρνανίας. Για την αξιοποίησή του, για τις ψεύτικες υποσχέσεις ετών, για το πώς ΡΗΜΑΖΕΙ όλα αυτά τα χρόνια, στερώντας από τον τόπο μας έσοδα, από το περιβάλλον αναβάθμιση και από την ποιότητα ζωής μας το ίδιο.

Και η κοροϊδία συνεχίζεται…


19.01.2023: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέσω υποβολής προσφοράς για την υλοποίηση του έργου «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την σύνταξη Στρατηγικού Σχεδίου για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας» απευθύνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, με έγγραφο που αναρτήθηκε στις 19 Ιανουαρίου. Στόχος της πρόσκλησης είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατάρτισης Σχεδίου για την Λίμνη.

17.09.2021: Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος ισχυρίζεται: “Πριν από λίγες μέρες αναδείχτηκε ο ανάδοχος που θα εκπονήσει τη μελέτη για την ανάπλαση της παραλίμνιας ζώνης και τον σχεδιασμό της παραλίμνιας διαδρομής της Τριχωνίδας, η οποία έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».

23.11.2021: Στην εκπόνηση μελέτης για την ανάπλαση της παραλίμνιας ζώνης και τον σχεδιασμό παραλίμνιας διαδρομής λίμνης Τριχωνίδας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου που έχει αναπτυξιακή διάσταση για την ευρύτερη περιοχή.
Ο τοπικός τύπος αναφέρει: “Η μελέτη που προκηρύσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οδηγεί στην αλλοίωση του τοπίου και καταστροφή της βιοποικιλότητας σε περιοχή του Ευρωπαϊκού Δικτύου Natura-2000 – ευτυχώς είναι απίθανο να υλοποιηθεί, οπότε απλά έχουμε μια ακόμη κατασπατάληση δημόσιων πόρων.”

Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2023, σχεδόν 2,5 χρόνια μετά, βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο…
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ στην Αιτωλοακαρνανία!!
Ο τόπος μας και η ποιότητα ζωής μας, ΔΕΝ αποτελούν προεκλογικά τερτίπια ΚΑΝΕΝΟΣ!

ΔΥΟ χρόνια και το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ!
Ποιόν θεωρούν ότι κοροϊδεύουν;;;
Θα τους ψηφίσετε ξανά;;;

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση