Ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Θωμάς γιορτάζουν μαζί

Διπλή γιορτή σήμερα, φίλες και φίλοι μου! Ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Θωμάς γιορτάζουν μαζί! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους σας για τις πολλές και θερμές ευχές, που μου στέλνετε από το πρωί σήμερα για την ονομαστική μου γιορτή. Τα λόγια σας με τιμούν ιδιαίτερα, όπως και η αγάπη σας, με την οποία “ντύνετε” τις ευχές σας! Η σημερινή διάδραση μαζί σας με συγκινεί ιδιαίτερα και παράλληλα μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου με όραμα μου ένα καλύτερο και πιο ασφαλές αύριο!
Αντεύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου υγεία, αγάπη και ατομική και κοινωνική ισορροπία και ευημερία. Εύχομαι ολόψυχα το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη όλων των Ελλήνων, των συνανθρώπων μας, των οικογενειών μας!
Μας αξίζει η ποιότητα στη ζωή μας κι οφείλουμε να την διεκδικήσουμε.
Σ’ αυτές τις εκλογές θα ευχηθώ, μέσα από την δύναμη της ψυχής μου, να “ανάψουν τα φώτα”, που θα φωτίσουν και θα υποδείξουν τον δρόμο, από τον οποίο η χαρά και η ευημερία θα επιστρέψουν στα σπίτια και στις καρδιές όλων των συμπολιτών μου.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!
Χρόνια μας πολλά λοιπόν!
Χρόνια πολλά Γεώργιε, Χρόνια πολλά Θώμα!
Να χαιρόμαστε την ονομαστική μας γιορτή και να μας χαίρονται όσοι μας αγαπάνε, γιατί η αγάπη είναι πηγή από την οποία αναβλύζει ζωή, είναι πηγή ψυχικής ενδυνάμωσης και ισορροπίας.


Με εκτίμηση,
Γεώργιος Φίλιππας
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας – Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση