Ευχαριστώ για όλη την αγάπη, την ειλικρίνεια και την πίστη

Χαίρομαι πολύ που σας έχω δίπλα μου την μέρα των γενεθλίων μου! Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τους καλύτερους φίλους, την υπέροχη οικογένειά μου και τους υπέροχους ανθρώπους που με στηρίζουν καθημερινά. Έχω λάβει τόσες πολλές εκπληξεις και σημαντικές χειρονομίες από όλους σας, που αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος.

Tο να έχω φίλους και συγγενείς που με στηρίζουν τόσο πολύ σε κάθε μου βήμα, μου δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να ακολουθώ τα όνειρά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που έχω λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από όλους σας. Είναι το ουσιαστικότερο δώρο που μπορείτε να μου δώσετε και σημαίνει για εμένα τα πάντα…

Πέρα από τα γενέθλια, ανυπομονώ για τη χρονιά που έρχεται. Έχω πολλά σχέδια και περιπέτειες που σκοπεύω να απολαύσω και μοιραστώ μαζί σας. Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό για το μέλλον και τους στόχους που ελπίζω να επιτύχω!

Ευχαριστώ για όλη την αγάπη, την ειλικρίνεια και την πίστη που έχετε δείξει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει μαζί σας είναι ανεκτίμητες και θα τις κρατώ πάντα στην καρδιά μου.

Ας συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αγάπη, τη χαρά, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μας, καλλιεργώντας και διαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση