Για την Αιτωλοακαρνανία που μας αξίζει!

Η Αιτωλοακαρνανία που μας αξίζει στηρίζεται σε όλους μας.

✅️ Για την μείωση της ανεργίας

✅️ Για την αναβάθμιση της Παιδείας

✅️ Για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην Υγεία

✅️ Για την Αγροτική ανάπτυξη

✅️ Για τον Τουρισμό

Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αποτελούν το βασικότερο ζήτημα. Με νέο επιχειρησιακό σχέδιο, δημιουργούμε ευνοϊκότερες συνθήκες για την ίδρυση νέων, την περαιτέρω ανάπτυξη υφιστάμενων επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την απλούστευση της εξωστρέφειας.

Η Παιδεία αποτελεί το θεμέλιο λίθο κάθε κοινωνίας. Σε σύγχρονο περιβάλλον, ο στόχος είναι κανένα σχολείο χωρίς δάσκαλο, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Επενδύουμε στο μέλλον του τόπου.

Η Υγεία αποτελεί πρώτιστο μέλημα για μία Πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της. Τα δύο μεγάλα νοσοκομεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας, οφείλουμε να τα θωρακίσουμε με νέο, σύγχρονο υλικοτεχνικό ιατρικό εξοπλισμό και με την απαραίτητη στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν δωρεάν παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, σε σύγχρονο περιβάλλον. Απαραίτητη η δημιουργία ογκολογικής κλινικής.

Η αγροτική παραγωγή και η αλιεία, ανέκαθεν αποτελούσαν πλουτοπαραγωγικές πηγές για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ενισχύουμε οικονομικά τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας, και επενδύουμε στην προώθηση της ανάπτυξης των αγροτικών προϊόντων μέσω marketing mix, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο τουρισμός στον απαράμιλλου κάλλους νομό Αιτωλοακαρνανίας, πρέπει να αποτελέσει δομικό λίθο της τοπικής οικονομίας. Μέσω βελτίωσης οδικών δικτύων που διευκολύνει τις μεταφορές και υλοποίησης υποδομών που αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου μας, όπως η λίμνη Τριχωνίδα, η Αιτωλοακαρνανία μετατρέπεται σε διεθνή πόλο έλξης επισκεπτών, μέσω των οποίων αναδεικνύουμε ταυτόχρονα τα τοπικά μας προϊόντα, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Γευσιγνωσία, οινογνωσία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εναλλακτικός τουρισμός, αγροτοτουρισμός και θρησκευτικός τουρισμός, αποτελούν για το νομό μας τη βάση για να γίνει γνωστός ως ένας παράδεισος επισκεπτών από όλο τον πλανήτη.

Γιώργος Φίλιππας – Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας κίνημα Ελεύθεροι Ξανά 🇬🇷

Δείτε περισσότερα: https://giorgosfilippas.gr/o-laos-einai-sinodiporos-mou-giorgos-filippas/