Η Ελλάδα συρρικνώνεται · Το ίδιο και η Αιτωλοακαρνανία

Μόνο το 2022, ο πληθυσμός του μεγαλύτερου σε έκταση νομού της χώρας μας, ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 59.752 ανθρώπους. Αναμφίβολα το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, λύνεται δίνοντας στοχευμένα κίνητρα στους νέους του τόπου, για να μείνουν στον τόπο τους και να τεκνοποιήσουν, κρατώντας την παράδοση των πολύτεκνων οικογενειών, που τόσο δύσκολα πλέον στις μέρες μας μπορεί να διατηρηθεί.
Για το σκοπό αυτό, το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”, επενδύει στους νέους ανθρώπους, με λύσεις που εξήγγειλε ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης και αφορούν:

  • Παροχή κινήτρων στους νέους μας ώστε να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στη μείωση της ανεργίας και την ανάπτυξη της παραγωγής.
  • Επιδότηση ενοικίου ύψους 75% σε ενοίκια ως 400€ ανάλογα με το περιουσιακό τους status
  • Εύρεση εργασίας αυστηρά εντός 3 μηνών μέσω ιδιωτικών εταιρειών ανάλογα με τα προσόντα τους. Μετά το πέρας του τριμήνου, penalty για μη επίτευξη στόχου στην εταιρία και bonus για την επίτευξη στόχου.
  • Έκτακτο bonus σε κάθε νέο 17 – 29 ετών Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι, ύψους 250€.

Με πολιτική βούληση, η Αιτωλοακαρνανία μετατρέπεται από εγκαταλειμμένη γη, σε θεμελιώδη πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας!

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση