Ομιλία Γεώργιου Φίλιππα στο 1ο Τακτικό Συνέδριο “Ελεύθεροι Ξανά”

Είμαι ο Γιώργος Φίλιππας, περήφανος Έλληνας και καθημερινός αγωνιστής για την ελευθερία του τόπου μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο, σπούδασα Πληροφορική στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 4 χρόνια επέστρεψα στη γενέτειρά μου και ασχολούμαι με το Επιχειρείν και τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο καθημερινά, ώστε να ενημερώνομαι συνεχώς για νέες γλώσσες και νέα περιβάλλοντα προγραμματισμού από διαφορετικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή Οργανισμούς.
Επιπλέον, αρθρογραφώ σε διάφορους ιστοτόπους και εργάζομαι για την ανάπτυξη διαδικτυακών εργαλείων που παρέχουν λύσεις για τις επιχειρήσεις με νέες ιδέες και καινοτομίες.

Όσον αφορά στον εκπαιδευτικό τομέα, αγαπώ ιδιαίτερη τη διδασκαλία. Η πρόκληση να διδάξω νέες τεχνολογίες σε ανθρώπους που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με το επάγγελμα που έχω επιλέξει αποτελεί ύψιστη προσφορά στην κοινωνία.
Βοηθώντας τους νέους χαίρομαι και αισθάνομαι ότι συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο.

Διαβιώνοντας στο Αγρίνιο έρχομαι σε επαφή με τους πολίτες της πόλης μου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας. Ωστόσο, η επαφή με τους πολίτες δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Οι πολίτες φέρουν μαζί και τα προβλήματά τους και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουν φτάσει σε ένα σημείο που αισθάνονται εγκλωβισμένοι, πιεσμένοι και πολλές φορές σε αδιέξοδο όσον αφορά την οικονομική τους κατάσταση.

Οι νέοι πλέουν σε θάλασσες ανεργίας, δεν τολμούν να κάνουν οικογένεια και να φέρουν στη ζωή την επόμενη γενιά, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα.

Οι Ελεύθεροι Ξανά αποτελούν για μένα μια λαμπερή αχτίδα στο σκότος που έχει περιέλθει η Ελλάδα. Και αυτό, γιατί οι Ελεύθεροι ξανά δραστηριοποιήθηκαν άμεσα δίπλα στον πολίτη σε στιγμές δύσκολες και εξαντλητικές που περνούσε η χώρα.
Ως μέλος των Ελεύθερων ξανά, δώσαμε μια υπόσχεση στους εαυτούς μας, αλλά και στους συμπολίτες μας, να επαναφέρουμε τα χαμόγελα τους. Να επιστρατεύσουμε την ελπίδα, την πρόοδο και την εξέλιξη.

Ως νέος άνθρωπος της κοινωνίας, δε θα μπορούσα να λείψω δίπλα από αξιόλογους, εξαίρετους και φιλότιμους ανθρώπους με αξίες και ιδανικά, που μπροστά από την χώρα τους δεν βάζουν τίποτα και κανέναν.
Καθένας, από τη δική του πόλη, από τον δικό του τομέα, από το δικό του μετερίζι θα προσπαθήσει να μετουσιώσει τις αξίες και τα όνειρά του σε έργα και να στηρίξει τους συμπατριώτες μας, ώστε να οδηγηθούν σε μέρες φωτεινές, μέρες χαράς και αισιοδοξίας.

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

👉 Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
———–
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας – Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”
mob.: 6955422489
e-mail: mr @ macroweb.gr
———–
Δείτε περισσότερα
πατώντας εδώ:
www.eleutheroixana.gr

Γεώργιος Φίλιππας

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr

Αφήστε μια απάντηση